YANMAR na veletrhu TECHAGRO 2014

YANMAR na veletrhu TECHAGRO 2014

Publikováno: 7. 4. 2014

Yanmar má za sebou 13. ročník mezinárodního veletrhu zemědělské a komunální techniky TECHAGRO 2014, který se konal na brněnském výstavišti ve dnech od 30.3. do 3.4.2014. Děkujeme všem zákazníkům, návštěvníkům a partnerům, že navštívili expozici Yanmaru. Návštěvnost i zájem o vystavené produkty byl nevídaný.

Nemalý podíl na zájmu o produkty Yanmar měla zajisté novinka s označením EG 445 HST. Tento traktor s výkonem 45 k přichází jako první v této kategorii s plynulou převodovkou. Dále traktor vynikal výbornou světlou výškou díky rovné podlaze, prostornou kabinou a robustní konstrukcí. K vidění byl i model převodovky HST s motorem Yanmar 16V. Druhou a neméně zajímavou novinkou byl model EB 3100. Jedná se o malotraktor s hydrostatickou převodovkou o výkonu 31 koňských sil. Standardní výbavou je tříbodový závěs se zdvihem 650 kg stejně jako dva hydraulické okruhy poháněné čerpadlem o výkonu 38 l/min. z modelů ošlehaných českým trhem nechybělo oblíbené EF 235 H s prostornou kabinou a příslušenstvím. Nejmenší řada GK byla zastoupena 20koňovou motorizací s kabinou a zimní nástavbou. Právě plnohodnotná kabina s topením a ventilací byla novinkou pro řadu GK. Celou expozici pak doplňovalo GK v nejslabší motorizaci o výkonu 16 koní v agregaci se štěpkovačem Scutum od italského výrobce Del Morino. Právě Del Morino, které firma Y-CZ s.r.o. zastupuje na českém a slovenském trhu bylo novinkou v oblasti příslušenství. 

Děkujeme ještě jednou všem zákazníkům, zájemcům o stroje Yanmar a návštěvníkům, kteří nás na veletrhu Techagro navštívili.

Váš Yanmar Team