Získali jsme ocenění Zlatý klas!

Získali jsme ocenění Zlatý klas!

Publikováno: 5. 9. 2017

Mezinárodní výstava Země živitelka je již minulostí a my se můžeme pochlubit oceněním Zlatý klas - resp. YT 347. Toto prestižní ocenění získal díky svým vlastnostem.

Traktor YANMAR YT 347 přináší inovativní řešení technologie s plynulou hydromechanickou převodovkou, které je zcela unikátní ve své třídě traktorů 45 – 60 HP.

Převodovka i-HMT představuje nový standard provozu pro ještě univerzálnější výkon. Už nemusíte vybírat mezi účinnou, konstantní rychlostí a flexibilní provozuschopností. Převodovka i-HMT nabízí oboje. Vysoce účinná variabilní převodovka i-HMT (integrovaná hydromechanická převodovka) zajišťuje hladké a plynulé řazení od nulové po maximální rychlost. Optimální rychlosti, které nebyly dříve dostupné, jsou u moderních traktorů nyní k dispozici a umožňují jejich využití při plnění specifických úkolů.

Hladké linie tolik připomínající auta, výkonnost a odolnost pohonné soustavy,

Pohodlí a kvalitní provedení kabiny modelů YT347 a YT359 jsou důkazem zaměření na výkon, produktivitu a mistrovskou práci, kterými se značka Yanmar vyznačuje již déle než jedno století. Na první pohled a od prvního svezení nabízí řada YT zážitek stejně úchvatný jako efektní.

Technologická špička

Moderní design řady YT je jenom začátek. Modely YT347 a YT359 jsou určeny především ke zvyšování každodenní produktivity. Od ovládacích prvků v kabině po techniku pod kapotou − inovace traktorů YT3 se neomezují jen na estetickou stránku.